fbpx

HULLUNA HUMPPAA ONLINE

Nuorille suunniteltuja tanssikursseja.

Monipuoliset kurssialustat opettajille ja ohjaajille.

PARITANSSIA KOULUIHIN – OSTA DEMOPAKETTI HALUAMALLESI KOULULLE!

MITEN TOIMIN ?

Lähde kanssamme viemään tätä hienoa projektia eteenpäin ostamalla oman alueesi koululle Hulluna Humppaa -demopaketti, tai vaikka useampi.

Lataa tästä yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu infokirje ja toimita se yhteisölle, jonka arvelet olevan kiinnostunut asiasta.

Voit myös ladata lomakkeen, jonka täyttämällä ja lähettämällä meille tilaat haluamasi määrän demopaketteja.

KIITOS AVUSTASI, VIEDÄÄN YHDESSÄ TANSSIN RIEMUA KOULUIHIN!

MIKÄ ON HULLUNA HUMPPAA ONLINE?

TanssinTahti toteutti Huittisissa, Hämeenkyrössä, Punkalaitumella ja Sastamalassa vuosina 2015-16 Suomen Tanssinopettajain liitto ry:n hallinnoiman Hulluna Humppaa-tanssikasvatusprojektin, jonka aikana tanssitettiin alueen kaikki alueen yläkoulut ja toisen asteen oppilaitokset eli yli 2000 nuorta. Tämä projekti saa nyt jatkoa tanssikoulun omana projektina.

Hulluna Humppaa Online-tanssikurssit ovat nuorille (yläkoulu ja toinen aste) suunniteltuja kursseja, joista on olemassa myös oma ”Open Opas” -kurssialusta opettajille, liikunnanopettajille ja -ohjaajille ja muille nuorten parissa työskenteleville. Open Oppaan verkkoalusta on käytössäsi 12kk ostopäivästä ja saman 12kk ajan saat aktiivista tutor-apua niin halutessasi. Käytä tilaisuus hyväksesi! 

Kurssilaisina näillä livekursseilla on Huittisten Pellonpuiston koulun lukuvuonna 2018-19 9-luokkalaisia oppilaita. Ylimääräiset toistot ja harjoitteluvaiheet on jätetty pois, mutta muutoin kurssi on suoraan toisinto Elisan pitämistä yläkoululaisten kursseista.

Ensimmäisenä tarjolla ovat maksuttomat fusku ja bugg -livekurssit sekä niihin liittyvä Open Oppaat.

Hulluna  Humppaa Online  löytyy myös Liikkuva koulu -ohjelmakokonaisuuden Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -ideasivuilta.

OPETTAJAT HOX! Tanssiminenhan on liikuntaa parhaimmillaan, joten esim. Liikkuva koulu -hankkeen rahoitusta on varmaan käytettävissä tähän. Tutkithan asiaa ja juttele työyhteisösi kanssa! Pienellä siivulla tämän tyyppisestä rahoitusta voit ostaa meiltä tanssinopettajan pitämän koulutuspäivän, jossa open oppaan asioita käydään käytännössä läpi. Kysy meiltä tarjousta koulutuspäivästä, info@tanssintahti.com

Kirjaudu Fusku-kurssille ja Open Oppaan voit ostaa tästäBugg-kurssille pääset tästä ja Open Oppaan löydät tästä.

OPEN OPPAAT

Hulluna Humppaa Open Oppaat auttavat sinua toteuttamaan rennot ja mukavat, mutta laadukkaat bugg- ja fuskutunnit. Open Oppaassa on paljon käytännön vinkkejä tanssinopetustilanteen onnistumiseksi ja siinä avataan jokainen kurssivideolla oleva klippi erikseen käyden läpi niitä asioita, joita ko. asian opettamisen kohdalla ollaan todettu tärkeiksi sekä fiiliksen säilyttämisen että aidon paritanssin onnistumisen näkökulmasta. Lisäksi eri klippien kohdalla annetaan vinkkejä siitä, miten asiaa voi varioida tai kehitellä eteenpäin.

Opettajan oppaan tekstin on kirjoittanut yli 30 vuoden ajan tanssinopettajia kouluttanut Liisa Kontturi-Paasikko. Sisällön suunnittelussa on ollut apuna kurssivideolla opettava Elisa Ahonen, jolla on rautaista kokemusta yläkoulu- ja toisen asteen oppilaiden opettamisesta.

OPETTAJAT

ELISA AHONEN

Elisa on TanssinTahdin luotto-opettaja, jolla on paljon erityisosaamista. Hänen rento otteensa ja hersyvä iloisuutensa tartuttaa tekemisen riemun oppilaisiin.

Elisa sai vankan kokemuksen nuorten opettamisesta Hulluna Humppaa -tanssikasvatushankkeessa 2015-16. Tuolloin tanssitettiin läpi kaikki Joutsentenreitin alueen eli Huittisten, Hämeenkyrön, Sastamalan ja Punkalaitumen yläkoulut ja toisen asteen oppilaitokset ja palaute opetuksesta oli erinomaista.

Fusku- ja Bugg-kursseilla Elisan opeparina toimi Aaron Ali-Marttila, joka  opiskeli kurssivideioiden kuvaamisen aikana Länsi-Suomen opiston paritanssilinjalla ja toimii kurssivideoilla Elisan näyttöparina. Aaron on harvinaisen empaattinen nuori herrasmies, joka sulattaa kaikkien sydämet.

Foksi-kurssille Elisa sai opettajaparikseen Eero Nummelan, joka toimii rumpalina Komiat nimisessä tanssiorkesterissa. Eeron sydämenasiana on suomalaisen tanssilavakulttuurin ylläpitäminen ja kehittäminen ja hän toimii keulahahmona #vaihtoaskelkansalaistaidoksi -projektissa. Muut ”muusikkotanssijat” foksi-kurssilla ovat Tommi Jalo Sinitaivas-orkesterista ja Hurmat-orkesterin Henri Lehikoinen 

HULLUNA HUMPPAA TUNNARI

Tämä hieno projekti on nyt saanut arvoisensa tunnaribiisin. Tällä tunnaribiisin videolla hulluttelee humpan kanssa Mouhijärven koulun 3-8- luokan oppilaita liikunnanopettajiensa ja tanssinopettaja Elisa Ahosen kanssa. Kyllähän oli kivaa.

Biisin tiedot:

  • Esitys: Siltala Bros.
  • San: Siltala Bros.
  • Säv & Sov: Siltala Music
  • Tuotanto: Siltala Music
  • Miksaus ja masterointi: P. Siltala
  • Haitari: Lasse Paasikko

Kuuntele Radio Pookin listahaastattelu, jossa Siltala Bros. kertoo muun muassa Hulluna Humppaa tunnarin tekoprosessista.

Liity uutiskirjeen lukijaksi

Julkaisemme kuukausittain uutiskirjeen, jossa kerromme mitä TanssinTahti Online -koulussa tapahtuu ja mitä muuta mielenkiintoista Tanssikoulu TanssinTahdilla ja sen läheisillä yhteistyökumppaneilla on menossa.

Tilaa uutiskirje, niin pysyt mukana ja saat tarjouksia!

Pin It on Pinterest