HULLUNA HUMPPAA ONLINE

Tanssikurssit ovat nuorille (yläkoulu ja toinen aste) suunniteltuja kursseja, joista tehdään oma kurssialusta opettajille, liikunnanopettajille ja -ohjaajille ja muille nuorten parissa työskenteleville. 

MUKANA PARHAAT OPETTAJAT

Näillä kursseilla sinua opettaa Elisa, Aaron ja Lissu.

Mikä on hulluna humppaa online?

TanssinTahti toteutti Huittisissa, Hämeenkyrössä, Punkalaitumella ja Sastamalassa vuosina 2015-16 Suomen Tanssinopettajain liitto ry:n hallinnoiman Hulluna Humppaa -tanssikasvatusprojektin, jonka aikana tanssitettiin kaikki alueen yläkoulut ja toisen asteen oppilaitokset. Tämä projekti saa nyt jatkoa tanssikoulun omana juttuna.

Hulluna Humppaa Online-tanssikurssit ovat nuorille (yläkoulu ja toinen aste) suunniteltuja kursseja, joista tehdään oma kurssialusta opettajille, liikunnanopettajille ja -ohjaajille ja muille nuorten parissa työskenteleville.

Ensimmäisenä valmistuvat napakat,  maksuttomat fusku ja bugg -kurssit sekä niihin liittyvä open opas. Kurssit ovat työn alla ja julkaistaan kesän aikana.

 

open opas

Hulluna Humppaa -open opas auttaa sinua toteuttamaan rennot ja mukavat, mutta laadukkaat bugg- ja fuskutunnit. Open oppaassa on paljon käytännön vinkkejä tanssinopetustilanteen onnistumiseksi ja siinä avataan jokainen kurssivideolla oleva klippi erikseen käyden läpi niitä asioita, joita ko. asian opettamisen kohdalla ollaan todettu tärkeiksi sekä fiiliksen säilyttämisen että aidon paritanssin onnistumisen näkökulmasta. Lisäksi eri klippien kohdalla annetaan vinkkejä siitä, miten asiaa voi varioida tai kehitellä eteenpäin.

Opettajan oppaan tekstin on kirjoittanut yli 30 vuoden ajan tanssinopettajia kouluttanut Liisa Kontturi-Paasikko. Sisällön suunnittelussa on ollut apuna kurssivideolla opettava Elisa Ahonen, jolla on rautaista kokemusta yläkoulu- ja toisen asteen oppilaiden opettamisesta.

OPETTAJAT

ELISA AHONEN JA AARON ALI-MARTTILA

Elisa on TanssinTahdin luotto-opettaja, jolla on paljon erityisosaamista. Hänen rento otteensa ja hersyvä iloisuutensa tartuttaa tekemisen riemun oppilaisiin.

Elisa sai vankan kokemuksen nuorten opettamisesta Hulluna Humppaa -tanssikasvatushankkeessa 2015-16. Tuolloin tanssitettiin läpi kaikki Joutsentenreitin alueen eli Huittisten, Hämeenkyrön, Sastamalan ja Punkalaitumen yläkoulut ja toisen asteen oppilaitokset ja palaute opetuksesta oli erinomaista. 

Aaron opiskeli kurssivideioiden kuvaamisen aikana Länsi-Suomen opiston paritanssilinjalla ja toimii kurssivideoilla Elisan näyttöparina. Aaron on harvinaisen empaattinen nuori herrasmies, joka sulattaa kaikkien sydämet. 

 

Liity uutiskirjeen lukijaksi.

Julkaisemme kuukausittain uutiskirjeen, jossa kerromme mitä TanssinTahti Online -koulussa tapahtuu ja mitä muuta mielenkiintoista Tanssikoulu TanssinTahdilla ja sen läheisillä yhteistyökumppaneilla on menossa.

Tilaa uutiskirje, niin tiedät missä menemme!