TERVETULOA ROSAN JA MAIKIN SHOWBABIES TANSSITUNNILLE!

Rosa on rakentanut ja videoinut teille tuntikokonaisuuden korvaamaan menetettyjä tanssitunteja. Osalla videoista vierailee myös TanssinTahdin Maikki (Marjukka Koivuniemi). 

Huomioi harjoitellessa:

  • Normaalisti tanssitunnilla asioita harjoitellaan ja niitä toistetaan. Parhaan oppimistuloksen takaamiseksi, teethän yhtä harjoitetta useamman kerran! Varsinkin tekniikkaharjoitteita kannattaa treenata antaumuksella.
  • Koska kotona ei mahdu menemään salinpoikki, on tällä tunnilla normaalia enemmän keskilattialla tehtyä tekniikkaa. Salin poikki tehtäviä harjoitteita voit tanssia myös ulkona! 
  • Sarjaa harjoitellessa aloita kasi kerrallaan. Kelaa tarvittaessa ja toista riittävän monta kertaa. Yhdellä treenikerralla ei tarvitse napata koko pätkää, siitä riittää pureskeltavaa useampaankin treeniin.
  • Huomaathan, että videoita voi hidastaa sekä nopeuttaa – tämä helpottaa harjoittelua
  • Ettehän yhtään epäröi ottaa yhteyttä omaan opettajaasi, olemme täällä sinua varten! Opettajiin saa yhteyden sähköpostilla tai FB/IG viestillä
  • Jos kuvaat itseäsi treenaamassa ja jaat sen someen, taggaathan @tanssintahti ja hashtag #tanssintahtitanssittaa , jaamme mielellään videoita meidän jengistä treenaamassa!
  • Heittäyty, nauti ja heitä aivot narikkaan hetkeksi. Tämä tunti on tehty just SINUA varten!

 

Tällä tunnilla käytetään seuraavia kappaleita

Tekniikkaharjoitteissa voit käyttää myös omia suokkaribiisejä! Niihin käyvät mm. seuraavat:
Glee Cast – Valerie
Lady Gaga – Stupid love
LOLO – Wild 

Tanssisarja: Mehudisko – Tea

Kurkkaa TanssinTahdin Spotifyhin. Siellä on opettajien tunneilla käyttämiä tanssibiisejä lajeittain.

 

ETHÄN LEVITÄ TÄTÄ LINKKIÄ KENELLEKÄÄN ULKOPUOLISELLE!  

 

Pin It on Pinterest