TERVETULOA KiddieJam Tenavat TANSSITUNNILLE!

Heissan meidän ihanat Tenava-tanssijat ja vanhemmat!
Tervetuloa TanssinTahdin Online -tunneille. Näiden videotuokioiden avulla pääsette kotona harjoittelemaan samoja asioita, mitä tanssitunneilla tehdään.
Opettelettehan yhdessä lapsen kanssa käyttämään palvelua. Käyttäminen on helppoa ja lapset oppivat varmasti pian käyttämään sitä myös itse! Joissakin harjoitteissa lapset tarvitsevat apua teiltä vanhemmilta; toivommekin siis, että tästä tulee teille yhteinen kiva aktiviteetti piristämään päiviä.
Tunnin voi halutessaan tanssia kerralla alusta loppuun tai sieltä voi poimia harjoitteita, joita tekee silloin tällöin. Materiaalit jäävät teille käyttöön pidemmäksi aikaa, joten omiin suokkareihin on helppo palata ja pääsette tanssimaan huomattavasti useammin kuin pelkästään kerran viikossa tanssitunnilla. Toivottavasti koko perhe innostuu tanssimaan meidän kanssamme!
Kodinpoikki-värityshaastetta varten on valmis PDF-tiedosto, jonka voit ladata ja tulostaa.  Jos teiltä ei löydy tulostinta, voitte piirtää vastaavat kuvat paperille lapsen kanssa yhdessä. Tämä harjoite on sellainen, jossa lapsi varmasti tarvitsee aluksi vanhemman apua, mutta vanhemman avulla se on toiminut testiperheissä loistavasti ja koko porukka on innostunut haasteesta.
Kiddiejam tanssitunneilla käytetään myös tanssileikkejä, löydät muutaman lasten keskuudessa hyvin suositun leikin ohjeen tästä tiedostosta. 
Tällä tunnilla on käytetty seuraavia kappaleita:
Alkulämmittely: Kari Mäkiranta – Hyönteisiä etsimässä, Robin – Paperilennokki
Tanssisarja: Stig – Laulaa Laulaa
Loppuvenyttely: Yasmine Yamajako – Taivaanrantaan

 

Pin It on Pinterest