TERVETULOA KIDDIEJAM TANSSITUNNILLE!

Tällä tunnilla KiddieJammailijat  pääsevät seikkailemaan Peppi Pitkätossun kanssa. Tämä tunti on n. 20 min kokonaisuus, jonka voi tanssia kerralla alusta loppuun vaikka useampana päivänä. Opettajana tunnilla on Kiddiejam-kouluttaja Elisa Ahonen.

Kiddiejam-materiaali pitää sisällään paitsi eri tanssilajien tuntikokonaisuuksia myös tarinallisuuteen pohjautuvia tunteja, joissa käytetään materiaalina eri tanssilajien perusteita.  Tässä on tarinallisista tunneista yksi hieno esimerkki.

Halutessasi voit tutustua Kiddiejam-konseptiin tästä linkistä.

Peppi-tunnilla päästään tanssillisina juttuina tutustumaan baletin, showtanssin ja hip hopin perusteisiin. Voi olla, että joissakin harjoitteissa lapset tarvitsevat apua teiltä vanhemmilta; toivommekin siis, että tästä tulee teille kiva yhteinen Peppi-seikkailu

Tunnilla opetellaan seuraavia tanssillisia asioita:

– lämmittely ja loru (Pepin koko nimi): tässä loruttelussa tehdään baletin perusliikkeitä, mm. tendué, plié, réleve. Musiikki: Music for the young ballet classa: Sauté

– rosvokohtaus: showtanssin perusteiden opettelua (kiddiejam tekniikkasarja). Musiikkina Hevisaurus: Rosvolaulu

– sirkuskohtaus: näitä asioita tehdään normaalilla tanssitunnilla salin poikki liikkuen, opettaja käyttää erilaisia ohjeita. Ei musiikkia.

– merirosvokohtaus: tässä tanssitaan Kiddiejam -materiaalin hip hop -tanssisarja. Musiikkina Ipanapa: Laulaa, laulaa

– lopetus, musiikkina Kiddiejam-levyn loppulaulu

Nautinnollista jammailua!

Mikäli sinulla on kysyttävää, älä epäröi laittaa viestiä: info@tanssintahti.com, Karoliina 045-1895151

 

Pin It on Pinterest