Kirjaudu

Rekisteröidy

alhaalta pääset ostamiisi tanssikursseihin

Jotta opiskelu sujuu mutkattomasti, luethan seuraavat suositukset läpi ennen kuin käyt käsiksi varsinaiseen kurssimateriaaliin tästä.

 

 

FUSKU

Fusku on suosittu kädenalitanssi, johon sopivaa musiikkia soi paljon tanssipaikoilla. Fuskun opiskelun kautta opit paljon asioita myös muita kädenalitansseja varten.

Tanssikurssilla on yli 20 videota ja kolme bonusharjoitetta.

 

FOKSI

Foksi on lavojen käyttötanssin numero yksi. Se pohjautuu kävelyyn, joten sen oppiminen käy helposti —mutta saat siihen mukavasti lisämaustetta lisäämällä kurssilla esiteltyjä tanssillisia elementtejä.

Tämän tanssin kautta opit muidenkin samantyyppisten lajien perusteet ja myös fuskun rytmiset perusteet.

Tanssikurssilla on yli 20 videota ja kaksi bonusharjoitetta.

 

RUMBA-BOLERO

Rumba-bolero on tanssilavojen lattareista yleisin tanssi. Sen kauniin pehmeä liike yhdistettynä tunnelmallisiin lattariballadeihin takaa tanssinautinnon jokaiselle. 

Tanssikurssi pitää sisällään yli 20 videota ja neljä bonusharjoitetta.

 

HIDAS VALSSI

Hidas valssi on tanssilavojen suosikki, joka valloittaa yksinkertaisuudellaan ja soljuvuudellaan. Hitaan valssin opiskelun avulla opit paljon myös muiden vakiotanssinomaisten lajien liikkumisesta.

Tanssikurssilla on reilu 10 videota ja kolme bonusharjoitetta.

 

VALSSI

Valssia on tanssittu jo 1600-luvulta lähtien ja sen perusteiden osaaminen kuuluu yleissivistykseen. 

Valssi on edelleen suuressa roolissa ns. rituaalitanssina eli sillä avataan ja lopetetaan perinteinen lavatanssi-ilta ja häävalssi on pitänyt pintansa muiden häätanssien rinnalla. 

Kurssilla opetellaan valssin perusteet, sekä ensimmäiset kuviot ja variaatioita musiikin tulkitsemiseen. 

 

HÄÄTANSSIKURSSI

Häätanssi-kurssipaketti on laajempi ja sen avulla koko suku voi harjoitella tavallisimmat perustanssit – tähän kuuluuvat valssin lisäksi foksi, fusku ja hidas valssi. Kurssit sisältävät perusaskelikon ja peruskuvioiden lisäksi tietoa tanssiasennosta, tanssillisesta perusliikkeestä, parityöskentelystä ja tanssietiketistä.

 

HÄÄVALSSI

Häävalssi-kurssi on tarkoitettu pareille, jotka ottavat ensimäisiä tanssiaskeliaan. Mukaan on valittu valssin osalta helpot perusasiat, jotka opettelemalla jännittävä ja  ihastuttava tanssitilanne sujuu varmasti ja tyylikkäästi. Lisänä on esimerkkejä erilaisista ”hääkuvioista” —liittämällä näitä vaikka valssin alkuun ja loppuun kokonaisuudesta tulee toimiva ja ”kokonainen”.

Kurssilla näet sekä opettajaparin näyttävän selkeästi opeteltavat asiat että morsiusparin tanssimassa hääpuvuissa.