Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

alhaalta pääset ostamiisi tanssikursseihin

Tarjoamme online-koulun neljä ensimmäistä tanssikurssia sinulle tutustumishintaan ostit ne yksittäin tai pakettina. Tutustumishinta näiden kurssien osalta on voimassa 28.2.2019 saakka.  Käytä tarjous hyödyksesi ja osta kurssi itsellesi tai ystävälle.

 

FUSKU

Fusku on suosittu kädenalitanssi, johon sopivaa musiikkia soi paljon tanssipaikoilla. Fuskun opiskelun kautta opit paljon asioita myös muita kädenalitansseja varten.

Tanssikurssilla on yli 20 videota ja kolme bonusharjoitetta.

 

FOKSI

Foksi on lavojen käyttötanssin numero yksi. Se pohjautuu kävelyyn, joten sen oppiminen käy helposti —mutta saat siihen mukavasti lisämaustetta lisäämällä kurssilla esiteltyjä tanssillisia elementtejä.

Tämän tanssin kautta opit muidenkin samantyyppisten lajien perusteet ja myös fuskun rytmiset perusteet.

Tanssikurssilla on yli 20 videota ja kaksi bonusharjoitetta.

 

HIDAS VALSSI

Hidas valssi on tanssilavojen suosikki, joka valloittaa yksinkertaisuudellaan ja soljuvuudellaan. Hitaan valssin opiskelun avulla opit paljon myös muiden vakiotanssinomaisten lajien liikkumisesta.

Tanssikurssilla on reilu 10 videota ja kolme bonusharjoitetta.

 

RUMBA-BOLERO

Rumba-bolero on tanssilavojen lattareista yleisin tanssi. Sen kauniin pehmeä liike yhdistettynä tunnelmallisiin lattariballadeihin takaa tanssinautinnon jokaiselle. 

Tanssikurssi pitää sisällään yli 20 videota ja neljä bonusharjoitetta.