TANSSINTAHDIN OPETTAJAT

Olet ammattilaisten opissa!

OPETTAJAMME

Meille on tärkeää, että koet olevasi osaavissa käsissä, vaikka olemmekin verkkoyhteyden päässä. Käytämme kursseillamme vain koulutettuja tanssin ammattilaisia, joiden vahvuutena on sekä pedagoginen osaaminen että vahva demonstaatiokyky. Opettajat ovat aktiivisina jäseninä Facebook-yhteisössä, joten siellä pääset henkilökohtaiseen kontaktiin Lissun, Anniinan ja muiden mukana olevien opettajien kanssa.

Liisa `Lissu´ Kontturi-Paasikko

Lissu on Online-kurssien suunnittelija ja pääopettaja, paritanssin moniottelija ja tanssinopettajien kouluttaja.

Muutamia asiakaskommentteja Lissun osaamisesta:

”Maanläheinen, innostava, kannustava ja hän saa oppilaan pohtimaan asioita. Huippu ope ja ihana persoona. Rautainen ammattilainen.”

”Alan rautainen ammattilainen, jonka taitavan tehokas ja tutkivan analyyttinen lähestymistapa antaa opetettavan lajiin eväitä pitkälle tulevaisuuteen.”

”Ihan huippu opetusta järkevällä selkeällä tavalla ilman ylimääräisiä turhia kiemuroita.”

”The Opettaja. Jokaisen oppilaan suuntaa hienovaraisen määrätietoisesti taidolla ja kokemuksella ohjaava, hyväksyvä ja avoin asian kuin asian edessä.”

Lissun CV:n löydät Klikkaamalla tästä

Anniina Koivuniemi ja Antti Aho

Tanssikurssien opettajat Anniina ja Antti. Omaa tanssiuraa takana nuoresta iästä huolimatta jo parikymmentä vuotta, nyt opiskelukavereita Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajakoulutuksessa.

Anniina on Lissun nuorin tytär, joten hän on imenyt tanssinopetuksen oppeja pienestä asti. Ensimmäisen kerran Anniina on ollut tanssisalilla 5 päivän ikäisenä eikä loppua näy. Tanssiurheilun ja latinoshown saralla saavutuksia on Suomen mestaruuksista aina maailman mestaruuteen saakka. Kilpaileminen on nyt jäänyt taakse ja Anniina keskittyy opiskeluun Oamkin tanssinopettajakoulutuksessa ja opettaa opintojen ohessa paritanssia, showtanssia ja latinoshowta.

Antti on Kokkolan kasvatteja ja ollut Lissun opissa sekä Kokkolassa että Oulussa tanssiessaan. Tanssiurheilun puolella on menestystä 10-tanssissa, nyt Antti keskittyy laajentamaan osaamistaan ja tanssinäkemystään Oamkin tanssinopettajakoulutuksessa.

Marjukka Koivuniemi ja Arto Petjala

Tanssikurssien opettajat Marjukka ja Arto. Molemmilla on jo pitkä tanssihistoria niin seuratansseissa kuin monessa muussakin lajissa.

TanssinTahdin toinen yrittäjänainen, Lissun vanhin tytär Maikki, on erikoistunut paritanssien lisäksi showtanssiin ja lastentanssiin. Pitkä kilpatanssitausta maajoukkuetason tanssijana huippuvalmentajien johdolla ja neljän vuoden showtanssi-pääaineen opiskelu Oulun ammattikorkeakoulussa on antanut erittäin vahvan tanssiteknisen pohjan  pari- ja showtanssien opettamiseen.  Showtanssin meriittejä on Maikille karttunut huomattava määrä sekä tanssijana että koreografina.

Arton tanssiharrastus on lähtenyt liikenteeseen pienenä poikana tanhusta jonka jälkeen se on jatkutunut show ja hip hop tuntien merkeissä. Lasten ja nuorten ohjaamisen hän aloitti 13 vuotiaana Pielaveden Voimistelijoissa. Paritanssikärpänen puraisi lukion vanhojen tansseissa vuonna 2002, jonka jälkeen hän on  aktiivisesti harrastanut pari- ja seuratansseja sekä oppilaan että opettajan näkökulmasta.

 Pyrin luomaan tunneille välittömän ja oppimista tukevan iloisen ilmapiirin. Kun näiden lisäksi muistetaan vielä, että tanssi ei ole vakava asia, niin lähtökohta nautinnollisiin tanssihetkiin on valmis!

ROSA JA HANNU MÖRT

Rosa ja Hannu Mört ovat oululainen opettajapariskunta, joka kiertää eri puolilla Suomea opettamassa paritansseja. Heidän ominta aluettaan ovat swingtanssit, mutta osaamista löytyy lähes kaikista lavoilla tanssittavista lajeista.

Rosa on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta, pääaineenaan paritanssit. Hän opettaa myös lastentanssi (Kiddiejam) ja showtanssia sekä pitää erittäin suosittuja tanssiliikuntatunteja.

Hannu toimii päätoimisena yrittäjänä hyvinvointialalla, mutta kiertää Rosa-vaimonsa kanssa opettamassa, joka kanssa hänellä on myös rutkasti kisakokemusta rock´n´swinglajien osalta. 

Kehotietoisuuden lisääntyminen, tunteiden ilmaiseminen ja sanaton yhteys tanssipariin saavat tämän parin syttymään ja innostumaan yhä uudelleen tanssista.

Liity uutiskirjeen lukijaksi

Julkaisemme kuukausittain uutiskirjeen, jossa kerromme mitä TanssinTahti Online -koulussa tapahtuu ja mitä muuta mielenkiintoista Tanssikoulu TanssinTahdilla ja sen läheisillä yhteistyökumppaneilla on menossa.

Tilaa uutiskirje, niin pysyt mukana ja saat tarjouksia!

Pin It on Pinterest