TANSSINTAHDIN OPETTAJAT

OLET AMMATTILAISTEN OPISSA!

OPETTAJAMME

Meille on tärkeää, että koet olevasi osaavissa käsissä, vaikka olemmekin verkkoyhteyden päässä. Käytämme kursseillamme vain koulutettuja tanssin ammattilaisia, joiden vahvuutena on sekä pedagoginen osaaminen että vahva demonstaatiokyky. Opettajat ovat aktiivisina jäseninä Facebook-yhteisössä, joten siellä pääset henkilökohtaiseen kontaktiin Lissun, Anniinan ja muiden mukana olevien opettajien kanssa.

Liisa `Lissu´ Kontturi-Paasikko

Online kurssin suunnittelija ja pääopettaja, paritanssin moniottelija ja tanssinopettajien kouluttaja.

Muutamia asiakaskommentteja Lissun osaamisesta:

”Maanläheinen, innostava, kannustava ja hän saa oppilaan pohtimaan asioita. Huippu ope ja ihana persoona. Rautainen ammattilainen.”

”Alan rautainen ammattilainen, jonka taitavan tehokas ja tutkivan analyyttinen lähestymistapa antaa opetettavan lajiin eväitä pitkälle tulevaisuuteen.”

”Ihan huippu opetusta järkevällä selkeällä tavalla ilman ylimääräisiä turhia kiemuroita.”

”The Opettaja. Jokaisen oppilaan suuntaa hienovaraisen määrätietoisesti taidolla ja kokemuksella ohjaava, hyväksyvä ja avoin asian kuin asian edessä.” 

Lissun CV:n löydät Klikkaamalla tästä

Anniina Koivuniemi ja Antti Aho

Tanssikurssien opettajat Anniina ja Antti. Omaa tanssiuraa takana nuoresta iästä huolimatta jo parikymmentä vuotta, nyt opiskelukavereita Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajakoulutuksessa. 

Anniina on Lissun nuorin tytär, joten hän on imenyt tanssinopetuksen oppeja pienestä asti. Ensimmäisen kerran Anniina on ollut tanssisalilla 5 päivän ikäisenä eikä loppua näy. Tanssiurheilun ja latinoshown saralla saavutuksia on Suomen mestaruuksista aina maailman mestaruuteen saakka. Kilpaileminen on nyt jäänyt taakse ja Anniina keskittyy opiskeluun Oamikin tanssinopettajakoulutuksessa ja opettaa opintojen ohessa paritanssia, showtanssia ja latinoshowta. 

Antti on Kokkolan kasvatteja ja ollut Lissun opissa sekä Kokkolassa että Oulussa tanssiessaan. Tanssiurheilun puolella on menestystä 10-tanssissa, nyt Antti keskittyy laajentamaan osaamistaan ja tanssinäkemystään Oamkin tanssinopettajakoulutuksessa. 

Liity uutiskirjeen lukijaksi.

Julkaisemme kuukausittain uutiskirjeen, jossa kerromme mitä TanssinTahti Online -koulussa tapahtuu ja mitä muuta mielenkiintoista Tanssikoulu TanssinTahdilla ja sen läheisillä yhteistyökumppaneilla on menossa.

Tilaa uutiskirje, niin tiedät missä menemme!