fbpx

KAUPPA – LIVE TANSSIKURSSIT NETISSÄ

PARITANSSIN LIVE!

Paritanssin kursseilla pääset mukaan suosittujen opettajien tunneille tai teemallisiin tanssituokioihin, joiden kesto on joko 20min tai 45min. Tunti on selkeä kokonaisuus, jossa teemoina vaihtelevat eri lajien perusteet tai yksi tanssillinen teema eri lajeista.

Kokonaisuus on kuvattu yhtenä klippinä ja asiat käydään siinä läpi samassa järjestyksessä kuin ne tehtäisiin oikealla kurssilla, toki ilman toistoja ja oppilaille varattua harjoitteluaikaa. Tervetuloa mukaan verkko-oppimisen maailmaan!

Livekurssit ovat voimassa 30.11.2020 saakka riippumatta ostopäivästä.

Haluaisitko sinä jotain tiettyä asiaa opetella paritanssi live-kursseilla? Laita toiveesi viestillä info@tanssintahti.com. 

 

SOOLOTANSSIT JA KEHONHUOLTO!

 

Näillä tunneilla pääset hiomaan tanssitekniikkaasi, nauttimaan lattarien luomosta, humppaamaan ja huoltamaan kehoa omassa olohuoneessa, verkon välityksellä.

Kaikki online-livekurssit ovat tällaisina ja näillä hinnoilla voimassa koronaviruksen aiheuttaman ”tanssikiellon” ajan tai 3kk ostopäivästä. Hinnat voivat vaihdella, ne on sovittu erikseen jokaisen opettajan / opettajaparin kanssa. Sen jälkeen, kun pääsemme taas isolla porukalla livenä tanssimaan saleihin, yhdenmukaistamme online-liven osalta sekä tuotteita että hintoja. Näytäthän meille tänä poikkeusaikana, mitkä kurssit sinua kiinnostavat! 

Pidetään huolta itsestämme ja nautitaan liikkumisestia ihan itse, omassa kodissa, verkon välityksellä.

 

LAPSET JA NUORET

Nämä tunnit on suunniteltu tanssiharrastuksesta kiinnostuneiden tai tanssin alkutaipaleella olevien lasten ja nuorten tarpeisiin sopiviksi. Kiddiejam -tunnit soveltuvat parhaiten alle kouluikäisille, mutta myös 7-8 -vuotiaat voivat innostua näistä. Varsinaisten tanssilajien tuotekuvauksista löydät tarkemman tiedon siitä, kenelle tunti on tarkoitettu.

Tunnit etenevät normaalin tanssitunnin tapaan (ilman toistoja), joten näiden kautta pääset hienosti tutustumaan eri tanssilajien maailmaan.

Kaikki onlinepalvelun livekurssit ovat voimassa 3kk ostopäivästä.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan tanssikurssin.

4 + 13 =

Vastaathan lomakkeen lopussa olevaan laskutehtävään numerolla. Tehtävä estää botteja lähettämästä meille roskapostia lomakkeen kautta.

Pin It on Pinterest