fbpx

KAUPPA – TANSSIKURSSIT NETISSÄ

PARITANSSIN PERUSTEET

Paritanssi on osa kansalaistaitoja ja yleissivitystä. Online-kursseillamme pääset helposti ja nopeasti oppimaan tavallisimpien paritanssien perusteita. Mikäli et ole aiemmin tanssinut, suosittelemme aloittamaan valssista ja foksista – niiden osaaminen pelastaa sinut monessa juhlatilanteessa. Alla olevat verkkokurssit on listattu suosion mukaan. 

PARITANSSIN JATKOKURSSIT

Nämä kurssit on sinulle, joka olet jo opiskellut perustanssikurssin kyseisestä lajista tai olet hankkinut taitosi muualta. 

Tutustu Live-kursseihin

Paritanssin kursseilla pääset mukaan suosittujen opettajien tunneille tai teemallisiin tanssituokioihin, joiden kesto on joko 20min tai 45min.

HÄÄTANSSIKURSSIT

Häätanssikurssin avulla koko suku voi harjoitella tavallisimmat perustanssit – tähän kuuluvat valssin lisäksi foksi, fusku ja hidas valssi. Häävalssikurssilla tanssivan morsiamen ja sulhasen asukokonaisuudet ovat oululaisesta Morsius- ja juhlapukuliike Glamourista.

LAHJAKORTTI

Mitä jos ostaisitkin ystävällesi lahjaksi tanssikurssin netissä?
Osta synttärilahjaksi, valmistujaislahjaksi tai vaikka työbonuksena!

TERVETULOA OPPIMAAN JA TANSSIMAAN YHDESSÄ!

Olen nähnyt lukemattomia huonoja YouTube- ja videokursseja, joten suhtauduin aika skeptisesti verkkokurssiin. Tutustuttani siihen käsitykseni onneksi muuttui—yllätyin positiivisesti siitä, kuinka laadukkaita videot ja niiden sisällöt olivat. 

Lajin perusasiat on pilkottu selkeisiin, lyhyisiin klippeihin. ja videoiden tanssijat demonstroivat liikkeet hyvin. Videoiden nopeutta voi säätää omaa oppimisnopeutta mukailevaksi. 

Nämä videot ovat niin selkeitä, että aloittelijakin pysyy hyvin mukana. VAHVA SUOSITUS!

Jutta Kotala, tanssinopettaja (AMK)

Tanssintahti Onlinen asiakas

KYMMENEN SYYTÄ OPETELLA PARITANSSIEN PERUSTEET  

1. Tanssitaito on osa yleissivitystä

Tanssiminen kuuluu olennaisena osana erilaisiin illanviettoihin ja juhliin ja annat näissä tilaisuuksissa aina itsestäsi paremman vaikutelman hallitsemalla paritanssin perusteet ja siihen liittyvän etiketin.

2. Itsetunto kasvaa tanssimisen myötä

Onnistumisen elämykset motorisen taidon opettelemisessa tuovat tunteen osaamisesta. Tämän tunteen välittäminen parille lisää onnistumisen kokemusta. Tässä on jo hyvät eväät sille, että itsetuntosi parantuu tanssitaidon kehittyessä. Sitäpaitsi, tanssiva ihminen on kaunis! 

3. fyysinen kunto kohenee tanssimalla

Tanssitaidon karttuessa pystyt lisäämään tanssituokion kestoa ja lajivalikoimen kasvaessa pääset kiinni myös sykettä nostattaviin lajeihin. Kokonainen tanssi-ilta (3h) kuluttaa kokemuksien mukaan 1000-1500 kcal! 

4. tanssiminen yhdistää ihmisiä ja laajentaa sosiaalista piiriä

Sukeltaessasi paritanssin maailmaan sukellat samalla samanhenkisten ihmisten yhteisöön, jossa ei tunneta herroja ja narreja vaan jokainen on samalla viivalla yhteisen mukavan harrastuksen ääressä. 

5. Tanssi kehittää aivotoimintaa ja auttaa löytämään uudenlaisia ajattelutapoja

Tanssi kehittää tutkitusti aivojen toimintaa. Paritanssin sosiaaliset muodot pohjautuvat luovuuteen, nopeaan reaktiokykyyn ja vuorovaikutteisuuteen —näiden avulla aivojen toiminta pysyy vireänä. 

6. Kehotietoisuus kasvaa tanssimisen avulla

Yksi tärkeimpiä asioita tanssinoppimisen kannalta on omaan kehoon liittyvien asioiden ymmärtäminen —milloin seison suorassa, mitä tarkoittaa hyvässä ryhdissä oleminen jne. Näiden asioiden hyödyntäminen myös arkielämässä lisää kehon hyvinvointia ja tulet tietoidemmaksi kehostasi ja sen toiminnasta.

7. Tanssiminen toimii parisuhdetta vahvistavana voimana

Tanssiminen yhdessä oman kumppanin kanssa on erinomainen keino löytää parisuhteeseen uudenlaista syvyyttä. Vuorovaikutteisen paritanssin vaatima aito läsnäolo tuo mukanaan lämpöä kumppanuuteen ja tätä ruokkii yhdessä koettu liike. Bonuksena pidempiaikainen tanssiharrastus tuo ympärille vielä uusia tuttavapariskuntia, joilla on samanlaisia kokemuksia yhdessä tanssimisesta.  

8. Tanssiminen vähentää stressiä ja lisää onnen tunnetta

Tanssimisen avulla pääset irti arkielämän haasteista ja työelämän kiireistä ja voit antautua nauttimaan liikkeestä ja musiikista —mikä olisi parempi tapa vähentää stressiä ja lisätä onnen tunnetta? 

9. Tanssiminen hidastaa ikääntymistä

Tanssiminen lisää kokonaisvaltaisesti ihmisen fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia ja toimii näin erinomaisena hyvän elämän jatkamisen keinona.  Lisäksi paritanssiminen on erittäin nivelystävällistä toimintaa ja ennaltaehkäisee monia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja.

10. Opit tuntemaan itseäsi tanssin opettelun avulla

Paritanssin opettelussa on monenlaisia ulottuvuuksia, joiden kohtaamisen avulla opit tuntemaan itseäsi, tapaasi toimia ja oppia asioita sekä tapaasi aidosti kohdata ihmisiä.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan tanssikurssin.

6 + 10 =

Vastaathan lomakkeen lopussa olevaan laskutehtävään numerolla. Tehtävä estää botteja lähettämästä meille roskapostia lomakkeen kautta.

Pin It on Pinterest