TERVETULOA TANSSIMAAN KANSSAMME

LAADUKKAITA PARITANSSITUNTEJA VERKOSSA

Tanssin opettelu ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Olemme siellä missä sinäkin, juuri silloin kun sinulla on sopiva hetki. Tutustu paritanssilajien perusteisiin osaavassa ja ammattitaitoisessa opetuksessa yksin, kaksin tai porukalla!

TANSSINTAHDISSA ON KIVA TANSSIA!

Helppo ostaa

1. Valitse kaupasta haluamasi kurssi

2. Täytä pyydetyt tiedot, hyväksy ehdot, valitse maksutapa ja lähetä tilaus. Saat samantien sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on linkki myös kurssin ohjeisiin.

3. Klikkaa vahvistusviesstissä olevaa linkkiä ja pääset siitä omalle tilillesi tutustumaan ostamaasi tanssikurssiin.

Kysy rohkeasti, mikäli kaipaat apua!

 

Parhaat opettajat

Online kurssien sisällöstä ja toteutuksesta vastaa pitkänlinjan paritanssin palkittu ammattilainen Liisa ”Lissu” Kontturi-Paasikko. 

Tanssidemonstraatiot videoilla tanssivat tanssinopettajiksi opiskelevat Lissun upea tytär Anniina Koivuniemi ja Antti Aho, joiden selkeän ja tyylinmukaisen tekemisen kautta näet helposti harjoiteltavat asiat.

Tekee hyvää keholle ja mielelle

Tanssi tekee hyvää fyysiselle, psyykkiselle ja sosiaaliselle hyvinvoinnille.  

Tästä löytyy myös tutkittua tietoa, kurkkaa faktaa:

Iltalehti 4.1.2019 / Hanna Poikosen artikkeli Scandinavian Journal of Medicine and Science in Sports -lehdessä

 

Oppiminen on tehty helpoksi

Kurssikokonaisuuden avulla opit tanssiaskelien lisäksi tärkeää asiaa kehollisuudesta ja parityöskentelystä. Saat kurssin ostettuasi infokirjeen, jossa Lissu kertoo oman näkemyksensä siitä missä järjestyksessä asioita kannattaa opetella. Voit palata asioihin aina uudelleen, niin monta kertaa kuin haluat ja siinä järjestyksessä kuin haluat —opit samalla oppimaan! Sosiaalinen yhteisö toimii vertaistukena ja online-yksityistunteja on saatavilla, mikäli kaipaat lisäapua oppimiseen.

 

Liity mukaan yhteisöön

Kurssin ostaneilla on mahdollisuus liittyä mukaan suljettuun TanssinTahti Online -facebookryhmään, jossa tapaat muita kurssilaisia, voit jakaa kokemuksia ja kysyä neuvoa, ehdottaa uutta sisältöä ja ennenkaikkea pääset mukaan saman henkisten ihmisten yhteisöön. Ryhmän jäsenille on omia tarjouksia ja ryhmälle järjestetään yhteisiä teemapäiviä, tanssireissuja eli pääsemme tapaamaan ihan livenäkin!

Liity mukaan yhteisöön tästä. 

 

Tutustu foksin perusteisiin

Foksi on lavojen käyttötanssin numero yksi. Se pohjautuu kävelyyn, joten sen oppiminen käy helposti —mutta saat siihen mukavasti lisämaustetta lisäämällä kurssilla esiteltyjä tanssillisia elementtejä. Tämän tanssin kautta opit myös muiden kävelypohjaisten lajien perusteet ja myös fuskun rytmiset perusteet.

Tanssikurssilla on yli 20 videota ja kaksi bonusharjoitetta.

 

Svengaile Fuskun tahtiin

Fusku on suosittu kädenalitanssi, johon sopivaa musiikkia soi paljon tanssipaikoilla. Fuskun opiskelun kautta opit paljon asioita myös muita kädenalitansseja varten.

Tanssikurssilla on yli 20 videota ja kolme bonusharjoitetta.

 

Sukella hitaan valssin saloihin

Hidas valssi on tanssilavojen suosikki, joka valloittaa yksinkertaisuudellaan ja soljuvuudellaan. Hitaan valssin opiskelun avulla opit paljon myös muiden vakiotanssinomaisten lajien liikkumisesta.

Tanssikurssilla on reilu 10 videota ja kolme bonusharjoitetta.

 

Opettele Rumba-boleron perusteet

Rumba-bolero on tanssilavojen lattareista yleisin tanssi. Sen kauniin pehmeä liike yhdistettynä tunnelmallisiin lattariballadeihin takaa tanssinautinnon jokaiselle. 

Tanssikurssi pitää sisällään yli 20 videota ja neljä bonusharjoitetta.

 

miksi kannattaa tulla tanssiNtahti online kurssille!

Digitaalinen maailma avaa uusia mahdollisuuksia myös paritanssin opetteluun sekä sinulle, joka tutustut ensimmäisiä kertoja tanssilajeihin että sinulle, jolla on jo pidemmän ajan harrastuneisuus takana. Online -kurssien avulla voit harjoitella asioita omaan tahtiisi juuri silloin kun sinulle sopii vaikka kotiparketilla. Pääset palaamaan opetettuihin asioihin juuri niin monta kertaa kuin koet tarpeelliseksi ja toisaalta voit luoda oppimispolun pysäkeistä omanlaisesi reitin ja poimia siitä itsellesi tärkeimmät. Mikäli asiat tuntuvat haastavilta, voit vahvistaa oppimistasi tilaamalla online-yksärin, jolloin pääset pohtimaan asioita yhdessä opettajan kanssa skypen tai muun teille sopivan sähköisen viestintävälineen kautta.

Liittymällä mukaan online-kurssilaisten omaan facebook-ryhmään saat vertaistukea muilta kurssilaisilta sekä vinkkejä ja apua TanssinTahti Onlinen opettajilta.

 

Kaipaatko uutta sisältöä ja uusia ystäviä elämääsi? Etsitkö mukavaa liikuntamuotoa?

Online-kurssit tarjoavat sinulle mahdollisuuden selvitä paremmin sosiaalisista tilanteista, tuovat mahdollisuuden mukavaan liikunnalliseen harrastukseen ja avaavat mahdollisuuden päästä mukaan leppoisaan sosiaaliseen yhteisöön!

Kurssien avulla pääset tutustumaan tavallisimpien lavoilla ja ravintoloissa tanssittavien lajien perusteisiin ja saat näin varmuutta lähteä kokeilemaan asiaa livenä joko tanssikurssille, -lavalle tai muuhun tilaisuuteen. 

Kurssilla opit askelien lisäksi tärkeitä asioita parityöskentelystä, parin kohtaamisesta, tanssietiketistä ja monesta muusta tanssiin liittyvästä asiasta.

Osta kurssi itsellesi tai lahjaksi ystävällesi!

 

 

Etsitkö yhteistä harrastusta kumppanisi tai ystäväsi kanssa?

Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää aikaa yhdessä kuin löytää yhteinen sävel tanssien? 

Tanssi yhdistää monella tavalla —se voi olla yhteinen liikunnallinen harrastus, se voi olla yhteinen tapa tulkita musiikkia, se voi olla yhteinen tapa viettää vapaa-aikaa samanhenkisten kavereiden seurassa. 

Online-kurssien avulla tuotte yhteisen harrastuksen vaikkapa olohuoneeseen tai voitte laajentaa kotikurssia ottamalla naapurit mukaan tanssituokioon. Yhteisyys ja yhteisöllisyys korostuu paritanssissa, se on asia joka jokaisen kannattaa kokea! 

Haluatko syventää osaamistasi jo tutuissa tanssilajeissa?

Ensimmäisissä online -kursseissa on bonuksena mukana harjoitteita, joista on hyötyä niille, jotka hiovat tanssitaitoaan miellyttävämmäksi, vuorovaikutteisemmaksi ja musikaalisemmaksi. Jatkossa tulemme tuottamaan näitä harjoitteita myös erillisinä, kohdistetettuna nimenomaan pidempään tanssia harrastaneille. 

Liity uutiskirjeen lukijaksi.

Julkaisemme kuukausittain uutiskirjeen, jossa kerromme mitä TanssinTahti Online -koulussa tapahtuu ja mitä muuta mielenkiintoista Tanssikoulu TanssinTahdilla ja sen läheisillä yhteistyökumppaneilla on menossa.

Tilaa uutiskirje, niin tiedät missä menemme!