fbpx

Bugg peruskurssi

39,90 

Bugg on erittäin suosittu ja monipuolinen paritanssi, jota voi tanssia hyvin monenlaiseen musiikkiin. Tässä tanssissa pääset perusteiden opettelun jälkeen tämä on tanssi, jossa oma luovuus pääsee kukkimaan. Bugg-kurssilla on 18 opetusvideota ja yksi bonusvideo —videoiden sisällä on mukana perusharjoitteita ja muihinkin lajeihin sovellettavia asioita.

KAIKISSA PERUSKURSSEISSAMME ON SAMANLAINEN RAKENNE. OPETUSVIDEOT OVAT:

  1. Virittäytyminen. Tällä videolla harjoitellaan oman kehon kannatusta ja ryhtiä, minkä avulla tanssin opetteleminen sujuu helpommin.
  2. Tanssiin kutsu ja tanssiasento. Näillä videoilla opetellaan etikettiasiaa ja tutustutaan ko. lajin tanssiasentoon. Osassa lajeja on mukana myös tanssiasentoon liittyviä harjoitteita, esim. otteiden vaihtamisesta tai otteen tuntumasta.
  3. Tanssillinen perusliike. Ennen varsinaisia askelia on hyvä tutustua lajille tyypilliseen tapaan liikkua, sitä harjoitellaan tässä videossa.
  4. Perusaskel viejänä, seuraajana, yhdessä – ilman musiikkia ja musiikkiin.
  5. – 20. Lajille tyypilliset ensimmäiset kuviot. Suljetun otteen lajien (esim. valssi, foksi)  kuviot opetellaan viejänä ja seuraajana erikseen, ensin ilman musiikkia ja sitten näette kuvion tanssittuna parin kanssa ilman musiikkia ja musiikkiin. Avoimen otteen lajien (fusku, rumba-bolero) kuviot käydään läpi ensin liikeratana ilman askelia, sen jälkeen kuviosta riippuen harjoitellaan askeleet erikseen ja lopuksi kuvio näytetään parin kanssa ilman musiikkia ja musiikkiin. Viimeisinä videoina jokaisella kurssilla on vielä opettajaparin tanssimana vapaata tanssia eli he tanssivat niitä kuvioita, joita kurssilla on harjoiteltu.

Kurssin käyttämiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Alusta toimii tabletilla, älypuhelimella, tietokoneella ja television verkkoselaimella. Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä.

Pin It on Pinterest