fbpx

Fusku

39,90 

Fusku on letkeä ja rento ”kädenalitanssi”, jota tanssitaan vaikkapa reippaaseen foksi- tai beatmusiikkiin. Muutaman ensimmäisen kuvion avulla pääset svengailemaan fuskun tahdissa!

Fusku tanssikurssi sisältää yli 20 videota, joissa opit sekä yleisiä tanssimisen perusteita että fuskun perusaskeleen ja muutaman ensimmäisen kuvion. Bonusharjoitteiden kautta pääset opettelemaan erilaisia joustoja ja yhdistämään foksia ja fuskua.

KAIKISSA PERUSKURSSEISSAMME ON SAMANLAINEN RAKENNE. OPETUSVIDEOT OVAT:

  1. Virittäytyminen. Tällä videolla harjoitellaan oman kehon kannatusta ja ryhtiä, minkä avulla tanssin opetteleminen sujuu helpommin.
  2. Tanssiin kutsu ja tanssiasento. Näillä videoilla opetellaan etikettiasiaa ja tutustutaan ko. lajin tanssiasentoon. Osassa lajeja on mukana myös tanssiasentoon liittyviä harjoitteita, esim. otteiden vaihtamisesta tai otteen tuntumasta.
  3. Tanssillinen perusliike. Ennen varsinaisia askelia on hyvä tutustua lajille tyypilliseen tapaan liikkua, sitä harjoitellaan tässä videossa.
  4. Perusaskel viejänä, seuraajana, yhdessä – ilman musiikkia ja musiikkiin.
  5. – 20. Lajille tyypilliset ensimmäiset kuviot. Suljetun otteen lajien (esim. valssi, foksi)  kuviot opetellaan viejänä ja seuraajana erikseen, ensin ilman musiikkia ja sitten näette kuvion tanssittuna parin kanssa ilman musiikkia ja musiikkiin. Avoimen otteen lajien (fusku, rumba-bolero) kuviot käydään läpi ensin liikeratana ilman askelia, sen jälkeen kuviosta riippuen harjoitellaan askeleet erikseen ja lopuksi kuvio näytetään parin kanssa ilman musiikkia ja musiikkiin. Viimeisinä videoina jokaisella kurssilla on vielä opettajaparin tanssimana vapaata tanssia eli he tanssivat niitä kuvioita, joita kurssilla on harjoiteltu.

Kurssin käyttämiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Alusta toimii tabletilla, älypuhelimella, tietokoneella ja television verkkoselaimella. Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä.

Pin It on Pinterest