Fusku

39,90 

Fusku on letkeä ja rento ”kädenalitanssi”, jota tanssitaan vaikkapa reippaaseen foksi- tai beatmusiikkiin. Muutaman ensimmäisen kuvion avulla pääset svengailemaan fuskun tahdissa!

Fusku tanssikurssi sisältää yli 20 videota, joissa opit sekä yleisiä tanssimisen perusteita että fuskun perusaskeleen ja muutaman ensimmäisen kuvion.

Bonusharjoitteiden kautta pääset opettelemaan erilaisia joustoja ja yhdistämään foksia ja fuskua.

Esittelyvideo Fuskun peruskurssista:

Kurssin käyttämiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Alusta toimii tabletilla, älypuhelimella, tietokoneella ja television verkkoselaimella. Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä.

Maksutavat:

Verkkomaksu debit/credit sekä 14 päivän lasku

Mikäli haluat maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Smartum ja Edenred) valitse maksutavaksi lasku ja laita lisätiedot kohtaan ilmoitus millä maksutavalla haluat maksaa. Lisäohjeistukset saat sähköpostilla.

Kuvaus

Kaikki kurssit alkavat muutamalla samalla videolla, joissa tutustutaan kehon kannatukseen, parin kohtaamiseen ja tanssiasentoon —asioihin, jotka ovat yhteisiä kaikille lajeille. Sen jälkeen kurssi etenee lajin tanssillisesta perusliikkeestä perusaskeleen kautta muutamaan ensimmäiseen peruskuvioon.

Fusku-tanssikurssi sisältää yli 20 videota ja muutaman bonusvideon.