Ale!

Häävalssi

25,90  19,90 

TERVETULOA TANSSINTAHTIONLINE HÄÄVALSSIKURSSILLE!

TanssinTahti Online tarjoaa ensimmäisenä Suomessa tanssikursseja verkossa —pääset opettelemaan paritansseja sinulle sopivassa paikassa sinulle sopivaan aikaan. Ei enää DVD-levyjä tai arvaamattomia you tube-videoita,  nyt näet kurssit vaikka puhelimeltasi.

Häävalssi-kurssi tarjoaa mahdollisuuden oppia valssin kauniin ja keinahtavan perusaskeleen paikallaan, kääntyen ja liikkuen sekä useamman tavan aloittaa ja lopettaa häävalssin. Näet askeleet sekä opettajaparin että hääparin tanssimana. Kurssin materiaali on suunniteltu niin helpoksi, että opit sen vaikka et olisi koskaan tanssinut askeltakaan —eikä tiedä, vaikka innostuisitkin asiasta!

On ollut upeaa saada tehdä yhteistyötä  Morsius- ja juhlapukuliike Glamour Oulusta. Häävalssikurssilla tanssivan morsiamen ja sulhasen asukokonaisuudet ovat Glamourista —sieltä löydät taatusti itsellesi sopivan kokonaisuuden ja saat yksilöllistä palvelua. Suosittelemme lämpimästi.

Maksutavat:

Verkkomaksu debit/credit sekä 14 päivän lasku

Mikäli haluat maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Smartum ja Edenred) valitse maksutavaksi lasku ja laita lisätiedot kohtaan ilmoitus millä maksutavalla haluat maksaa. Lisäohjeistukset saat sähköpostilla.

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Saatat myös pitää...