Hidas valssi

37,90 

Hidas valssi on yksi tanssilavojen suosikeista, kaunis ja soljuva tanssi joka ei kaipaa paljon kuvioita. Opettele kurssillamme hitaan valssin tärkeimmät elementit ja ensimmäiset kuviot, joiden avulla pääset nauttimaan tanssin tunnelmasta.

Hitaan valssin tanssikurssilla on lähes 20 videota, joiden kautta opit sekä yleisiä tanssimisen perusteita että  hitaan valssin perusliikkumisen, oikean käännöksen ja vasemman käännöksen.

Bonusharjoitteiden avulla pääset harjoittelemaan kaunista nousua ja laskua sekä vartalon rotaatiota.

Esittelyvideo Hitaan valssin peruskurssista:

Kurssin käyttämiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Alusta toimii tabletilla, älypuhelimella, tietokoneella ja television verkkoselaimella. Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä.

Maksutavat:

Verkkomaksu debit/credit sekä 14 päivän lasku

Mikäli haluat maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Smartum ja Edenred) valitse maksutavaksi lasku ja laita lisätiedot kohtaan ilmoitus millä maksutavalla haluat maksaa. Lisäohjeistukset saat sähköpostilla.

Bonusharjoitteet auttavat sinua harjoittelemaan nousua ja laskua, käännösten periaatetta ja vartalon rotaatiota.

Kuvaus

Kaikki kurssit alkavat muutamalla samalla videolla, joissa tutustutaan kehon kannatukseen, parin kohtaamiseen ja tanssiasentoon —asioihin, jotka ovat yhteisiä kaikille lajeille. Sen jälkeen kurssi etenee lajin tanssillisesta perusliikkeestä perusaskeleen kautta muutamaan ensimmäiseen peruskuvioon.

Hidas valssi -tanssikurssi sisältää yli 10 videota ja muutaman bonusvideon.