fbpx

Hidas valssi

37,90 

Hidas valssi on yksi tanssilavojen suosikeista, kaunis ja soljuva tanssi joka ei kaipaa paljon kuvioita. Opettele kurssillamme hitaan valssin tärkeimmät elementit ja ensimmäiset kuviot, joiden avulla pääset nauttimaan tanssin tunnelmasta.

Hitaan valssin tanssikurssilla on lähes 20 videota, joiden kautta opit sekä yleisiä tanssimisen perusteita että  hitaan valssin perusliikkumisen, oikean käännöksen ja vasemman käännöksen. Bonusharjoitteiden avulla pääset harjoittelemaan kaunista nousua ja laskua sekä vartalon rotaatiota.

KAIKISSA PERUSKURSSEISSAMME ON SAMANLAINEN RAKENNE. OPETUSVIDEOT OVAT:

1) Virittäytyminen. Tällä videolla harjoitellaan oman kehon kannatusta ja ryhtiä —näiden avulla opetteleminen sujuu helpommin

2) Tanssiin kutsu ja tanssiasento. Näillä videoilla opetellaan etikettiasiaa ja tutustutaan ko. lajin tanssiasentoon. Osassa lajeja on mukana myös tanssiasentoon liittyviä harjoitteita, esim. otteiden vaihtamisesta tai otteen tuntumasta.

3) Tanssillinen perusliike. Ennen varsinaisia askelia on hyvä tutustua lajille tyypilliseen tapaan liikkua, sitä harjoitellaan tässä videossa.

4)  Perusaskel viejänä, seuraajana, yhdessä —ilman musiikkia ja musiikkiin.

5-20) Lajille tyypilliset ensimmäiset kuviot. Suljetun otteen lajien (esim. valssi, foksi)  kuviot opetellaan viejänä ja seuraajana erikseen, ensin ilman musiikkia ja sitten näette kuvion tanssittuna parin kanssa ilman musiikkia ja musiikkiin. Avoimen otteen lajien (fusku, rumba-bolero) kuviot käydään läpi ensin liikeratana ilman askelia, sen jälkeen kuviosta riippuen harjoitellaan askeleet erikseen ja lopuksi kuvio näytetään parin kanssa ilman musiikkia ja musiikkiin. Viimeisinä videoina jokaisella kurssilla on vielä opettajaparin tanssimana vapaata tanssia eli he tanssivat niitä kuvioita, joita kurssilla on harjoiteltu.

Kurssin käyttämiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Alusta toimii tabletilla, älypuhelimella, tietokoneella ja television verkkoselaimella. Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä.

Kaikki kurssit alkavat muutamalla samalla videolla, joissa tutustutaan kehon kannatukseen, parin kohtaamiseen ja tanssiasentoon —asioihin, jotka ovat yhteisiä kaikille lajeille. Sen jälkeen kurssi etenee lajin tanssillisesta perusliikkeestä perusaskeleen kautta muutamaan ensimmäiseen peruskuvioon.

Hidas valssi -tanssikurssi sisältää yli 10 videota ja muutaman bonusvideon. 

Pin It on Pinterest