Hulluna Humppaa Fusku

0,00 

Hulluna Humppaa Online-kurssit tuovat tanssinopettelun lähelle ihan uudella tavalla sekä nuorille että nuorten opettajille

Tämä fuskun livekurssi on aito kurssitilanne, josta toki on jätetty pois toistot ja harjoitteluvaiheet. Opettajia varten on myynnissä Hulluna Humppaa Open opas, jossa käydään läpi tunnin rakentamiseen ja käytänteisiin liittyviä asioita sekä fuskun ja buggin kurssimateriaali opettamisen näkökulmasta. Tässä oppaassa on vinkkejä parien muodostamiseen, parinvaihtoihin ja tunnin kokonaisuuden suunnitteluun. Lisäksi kurssin kuviot näytetään tarkemmin Elisan ja Aaronin tekeminä ja niiden opettamiseen annetaan monenlaisia pieniä vinkkejä. Open oppaan löydät online-kaupasta.

HullunaHumppaa esittelyvideo:

Kurssin käyttämiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Alusta toimii tabletilla, älypuhelimella, tietokoneella ja television verkkoselaimella. Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä.

Maksutavat:

Verkkomaksu debit/credit sekä 14 päivän lasku

Mikäli haluat maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Smartum ja Edenred) valitse maksutavaksi lasku ja laita lisätiedot kohtaan ilmoitus millä maksutavalla haluat maksaa. Lisäohjeistukset saat sähköpostilla.

Osasto:

Kuvaus