Rumba-bolero

39,90 

Rumba-bolero on tanssilavojen lattarilajien suosikki. Sen rauhallisen viipyilevä rytmi houkuttaa pehmeään ja sitkeään liikkeeseen, jonka tärkeimmät elementit ja ensimmäiset kuviot opit online-kurssillamme.

Rumba-bolero tanssikurssi pitää sisällään yli 20 videota, joiden avulla opit sekä yleisiä tanssimisen perusteita että lajin perusaskeleen ja muutaman ensimmäisen kuvion.

Bonusharjoitteet hyödyttävät sinua myös muissa lattareissa —niiden avulla opit hahmottamaan kehossasi isolaatiota ja rotaatiota sekä pääset harjoittelemaan rumba-bolerolle tyypillistä painonsiirtoa.

Esittelyvideo Rumba-boleron peruskurssista:

Kurssin käyttämiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Alusta toimii tabletilla, älypuhelimella, tietokoneella ja television verkkoselaimella. Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä.

Maksutavat:

Verkkomaksu debit/credit sekä 14 päivän lasku

Mikäli haluat maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Smartum ja Edenred) valitse maksutavaksi lasku ja laita lisätiedot kohtaan ilmoitus millä maksutavalla haluat maksaa. Lisäohjeistukset saat sähköpostilla.

Kuvaus

Kaikki kurssit alkavat muutamalla samalla videolla, joissa tutustutaan kehon kannatukseen, parin kohtaamiseen ja tanssiasentoon —asioihin, jotka ovat yhteisiä kaikille lajeille. Sen jälkeen kurssi etenee lajin tanssillisesta perusliikkeestä perusaskeleen kautta muutamaan ensimmäiseen peruskuvioon. 

Rumba-bolero -tanssikurssi sisältää yli 20 videota ja muutaman bonusvideon.