fbpx
Ale!

Tango

39,90  30,00 

Tango on yksi ehdoton suomalaisen lavatanssin kuningaslaji, josta usein sanotaan, että se on enemmän tunne kuin tanssi. Yhtä ja oikeaa tapaa tanssia suomalaista tangoa ei ole, mutta tanssinopetuksen maailmassa sitä opetetaan perinteisesti samalta pohjalta kuin foksia. Näin tälläkin online-kurssilla —pääset tällä hyvin alkuun ja voit perusteet opittuasi muokata tanssia oman näköiseksi.

Tango-tanssikurssi pitää sisällään 21 videota, joissa opit asioita hyvästä tanssiasennosta, parin kohtaamisesta ja tanssillisesta perusliikkeestä sekä perusaskeleen ja ensimmäiset käännökset.

KAIKISSA PERUSKURSSEISSAMME ON SAMANLAINEN RAKENNE. OPETUSVIDEOT OVAT:

1) Virittäytyminen. Tällä videolla harjoitellaan oman kehon kannatusta ja ryhtiä —näiden avulla opetteleminen sujuu helpommin

2) Tanssiin kutsu ja tanssiasento. Näillä videoilla opetellaan etikettiasiaa ja tutustutaan ko. lajin tanssiasentoon. Osassa lajeja on mukana myös tanssiasentoon liittyviä harjoitteita, esim. otteiden vaihtamisesta tai otteen tuntumasta.

3) Tanssillinen perusliike. Ennen varsinaisia askelia on hyvä tutustua lajille tyypilliseen tapaan liikkua, sitä harjoitellaan tässä videossa.

4)  Perusaskel viejänä, seuraajana, yhdessä —ilman musiikkia ja musiikkiin.

5-20) Lajille tyypilliset ensimmäiset kuviot. Suljetun otteen lajien (esim. valssi, foksi)  kuviot opetellaan viejänä ja seuraajana erikseen, ensin ilman musiikkia ja sitten näette kuvion tanssittuna parin kanssa ilman musiikkia ja musiikkiin. Avoimen otteen lajien (fusku, rumba-bolero) kuviot käydään läpi ensin liikeratana ilman askelia, sen jälkeen kuviosta riippuen harjoitellaan askeleet erikseen ja lopuksi kuvio näytetään parin kanssa ilman musiikkia ja musiikkiin. Viimeisinä videoina jokaisella kurssilla on vielä opettajaparin tanssimana vapaata tanssia eli he tanssivat niitä kuvioita, joita kurssilla on harjoiteltu.

Kurssin käyttämiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Alusta toimii tabletilla, älypuhelimella, tietokoneella ja television verkkoselaimella. Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä.

Tervetuloa tangon tunnelmaan!

 

Kaikki kurssit alkavat muutamalla samalla videolla, joissa tutustutaan kehon kannatukseen, parin kohtaamiseen ja tanssiasentoon —asioihin, jotka ovat yhteisiä kaikille lajeille. Sen jälkeen kurssi etenee lajin tanssillisesta perusliikkeestä perusaskeleen kautta muutamaan ensimmäiseen peruskuvioon.

Katso esittelyvideo TanssinTahdin YouTube-kanavalta, näet siitä mitä peruskurssit pitävät sisällään.

https://www.youtube.com/watch?v=bkz9BicwhPI

 

 

Pin It on Pinterest