Ale!

Tango

39,90  29,90 

Tango on yksi ehdoton suomalaisen lavatanssin kuningaslaji, josta usein sanotaan, että se on enemmän tunne kuin tanssi. Yhtä ja oikeaa tapaa tanssia suomalaista tangoa ei ole, mutta tanssinopetuksen maailmassa sitä opetetaan perinteisesti samalta pohjalta kuin foksia. Näin tälläkin online-kurssilla —pääset tällä hyvin alkuun ja voit perusteet opittuasi muokata tanssia oman näköiseksi.

Tango-tanssikurssi pitää sisällään 21 videota, joissa opit asioita hyvästä tanssiasennosta, parin kohtaamisesta ja tanssillisesta perusliikkeestä sekä perusaskeleen ja ensimmäiset käännökset.

Esittelyvideo tangon peruskurssista:

 

Kurssin käyttämiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Alusta toimii tabletilla, älypuhelimella, tietokoneella ja television verkkoselaimella. Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä.

Maksutavat:

Verkkomaksu debit/credit sekä 14 päivän lasku

Mikäli haluat maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Smartum ja Edenred) valitse maksutavaksi lasku ja laita lisätiedot kohtaan ilmoitus millä maksutavalla haluat maksaa. Lisäohjeistukset saat sähköpostilla.

Tervetuloa tangon tunnelmaan!

 

Kuvaus

 

Kaikki kurssit alkavat muutamalla samalla videolla, joissa tutustutaan kehon kannatukseen, parin kohtaamiseen ja tanssiasentoon —asioihin, jotka ovat yhteisiä kaikille lajeille. Sen jälkeen kurssi etenee lajin tanssillisesta perusliikkeestä perusaskeleen kautta muutamaan ensimmäiseen peruskuvioon.

Katso esittelyvideo TanssinTahdin YouTube-kanavalta, näet siitä mitä peruskurssit pitävät sisällään.

https://www.youtube.com/watch?v=bkz9BicwhPI