fbpx

Valssi

32,90 

Valssin perusteiden osaaminen on osa yleissivitystä, onhan valssi edelleen monien juhlien seremoniatanssi. Tämän tanssin avulla pääset siis mukavasti alkuun tanssitaidon hankkimisessa. Alkuun riittää valssimaisen keinahduksen opettelu, sen tekeminen saa jo aikaan valssin tunteen. Askeleet voit opetella keinahduksen jälkeen ja saat valssiisi näin lisää musikaalista materiaalia.

Valssi-tanssikurssilla opit tärkeitä asioita tanssiasennosta, valssin perusliikkeen, liikkumisen etenevästi sekä oikealle ja vasemmalle kääntymisen. Kaikissa peruskursseissamme on samanlainen rakenne.

Opetusvideot ovat:

  1. Virittäytyminen. Tällä videolla harjoitellaan oman kehon kannatusta ja ryhtiä – näiden avulla opetteleminen sujuu helpommin
  2. Tanssiin kutsu ja tanssiasento. Näillä videoilla opetellaan etikettiasiaa ja tutustutaan ko. lajin tanssiasentoon. Osassa lajeja on mukana myös tanssiasentoon liittyviä harjoitteita, esim. otteiden vaihtamisesta tai otteen tuntumasta.
  3. Tanssillinen perusliike. Ennen varsinaisia askelia on hyvä tutustua lajille tyypilliseen tapaan liikkua, sitä harjoitellaan tässä videossa.
  4. Perusaskel viejänä, seuraajana, yhdessä – ilman musiikkia ja musiikkiin.
  5. -20. Lajille tyypilliset ensimmäiset kuviot. Suljetun otteen lajien (esim. valssi, foksi)  kuviot opetellaan viejänä ja seuraajana erikseen, ensin ilman musiikkia ja sitten näette kuvion tanssittuna parin kanssa ilman musiikkia ja musiikkiin. Avoimen otteen lajien (fusku, rumba-bolero) kuviot käydään läpi ensin liikeratana ilman askelia, sen jälkeen kuviosta riippuen harjoitellaan askeleet erikseen ja lopuksi kuvio näytetään parin kanssa ilman musiikkia ja musiikkiin. Viimeisinä videoina jokaisella kurssilla on vielä opettajaparin tanssimana vapaata tanssia eli he tanssivat niitä kuvioita, joita kurssilla on harjoiteltu.

Kurssin käyttämiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Alusta toimii tabletilla, älypuhelimella, tietokoneella ja television verkkoselaimella. Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä.

Pin It on Pinterest